Ütopya'da 2. GÜN - 28 Ekim 2014. Yarışmacılar bugün neler yaptı?

Unknown | 23:44 | 0 yorum


Ütopya'nın yeni günü başladı!


Ütopya'da ikinci güne başlayan Ütopya sakinlerinden Murat, Özlem ve Türkan ahırın yolunu tuttular. Ardından acıkmaya başlayan Ütopya sakinleri kahvaltı hazırlamaya başladılar. Türkan, kahvaltı için tarhana çorbası yapıp süt kaynattı. Sonrasında İnci ve Kurretülayn bulaşık yıkamaya koyuldu. Ütopya'da yeni gün devam ediyor...

Ütopya'nın ilk çamaşırı yıkandı


Güne erkenden başlayan Özlem, Türkan ve Murat ahırda inekleri sağdıktan sonra ilk çamaşırlarını kuyudan çektikleri suyla leğenin içinde yıkadılar.

Ütopya sakinleri yeni dünyalarını inşa etmeye devam ediyor.
Yarışmacılardan Tuncay, Serkan, Çağdaş ve Ahmet yaratıcılıklarını göstererek topladıkları odunları birleştirip güzel bir koltuk ve masa meydana getirdiler.

Kahvaltı için krep pişiren Ütopya sakinleri, karınlarını krep yiyerek doyurdular.
Sabah kahvaltısı için sobada krep yapmaya karar veren Ütopya sakinleri, soba etrafında toplanarak krepleri pişirmeye başladılar. Ütopya'nın hamarat isimlerinden Türkan, bir kabın içinde krep malzemelerinin karışımını hazırlarken, Özlem de sobanın üzerinde pişen krepleri oradan alarak tabağın içerisine koyuyor. Kahvaltı için krepler pişirilirken Murat, Tuğçe, İnci, Semih ve Gamze sabırsızlıkla bir an önce kreplerin kahvaltı için hazır hale gelmesini bekliyor.

Ütopya sakinlerinden Altar, yaşadıkları evde 'Ütopya Hatırası' köşesi oluşturdu.
15 Ütopya sakini yeni bir dünya inşa etmek için Ütopya alanında 3. günlerini geçiriyor.
Ütopya sakinlerinden Altar, yaşadıkları evin içine yaptığı koltuğun arkasına 'Ütopya Hatırası' yazısı yazdı.

Ütopya sakinleri favori oyunlarını buldu!

 
Ütopya sakinleri, Ütopya'nın ilk günlerini çalışarak ve yeni dünyalarını nasıl inşa edeceklerine dair tartışarak geçiriyor.
Gündüz inek sağıp, soba kuran, yemek yapıp, örgü ören Ütopya sakinleri, akşam saatlerinde ise oyun oynuyorlar. Ütopyalıların bir de favori oyunu var; vampir-köylü!
Ütopya'daki ilk ve ikinci günün akşamında vampir-köylü oynayan Ütopya sakinleri eğlenceli saatler geçirdi. Grupta yer alan rastgele 3 kişinin vampir olduğu oyunda geri kalanlar köylü oluyor. Oyundaki vampirler birbirlerini tanırken; köylülerin amacı vampirler onları öldürmeden vampirlerin kim olduğunu bulmak.

Türkan'ın erken kalkma talebi tartışmalara neden oldu

Erken kalkma tartışması
Sabah erken kalkma konusunda hassas olduğunu belirten Türkan, Ütopya sakinlerinin tepkisini çekti.
Tüm Ütopya sakinlerinin erken kalkma konusunda kendisi gibi düşünmelerini isteyen Türkan'ın bu talebi üzerine tartışmalar çıktı. Türkan, Ütopya sakinlerinin erken yatıp erken kalkarak daha verimli çalışabileceğini söyledi.
Ortamın iyice gerilmesiyle daha da sinirlenen Türkan'ı yatıştırma işi Çağdaş'a düştü.

Category : , , , , , , , , , , , ,

0 yorum