Saat Saat Ütopya'da 3.GÜN

Unknown | 00:06 | 0 yorum

3. GÜN - 29 EKİM 2014
Ütopya'nın sakinleri güne oldukça erken bir saatte başladılar.
Ütopya'da yeni gün
Ütopya'nın üçüncü gününde yarışmacılar güne çok erken bir saatte başladılar. Kahvaltıya başlamadan önce yarışmacıların bir bölümü ineklerle ilgilenmek için ahıra gittiler. Tezcan hayvanları alanda dolaştırırarak biraz temiz hava almalarını sağladı. Bu arada diğer yarışmacılar kahvaltının hazırlanmasını beklediler. İnci Melek kahvaltı için omlet yaptı. Altar sabah ilk iş olarak saçlarını kesmekle başladı. Murat, yarışmacıların daha rahat giyinebilmesini sağlamak için evin bir bölümünü perde ile kapattı. Bu sayede yarışmacılar evin içinde rahatça kıyafetlerini değiştirebilecekler. Kuyunun başına geçen Murat gün boyu kullanılmak üzere kuyudan su çekti.

Yarışmacılar güne kişisel temizlikleriyle başladı.
 Soğuk suyla saçlarını yıkadılar
15 yarışmacının yeni hayatlarını kurmaya başlamalarının üzerinden 3 gün geçti ve Ütopya'da güne temizlikle başlayan yarışmacılar, kuyudan çekilen buz gibi su ile saçlarını yıkadılar. Temizlik onlar oldukça önemli. İlk olarak Türkan, Özlem ve İnci saçlarını yıkarken, onların ardından sıra Murat ve Çağdaş'da aynı şeyi tekrar etti.

Ütopya'da neşeli anlar yaşanmaya devam ediyor.
Tuncay'dan çatı keyfi
Ütopya yarışmacıları arazideki yeni hayatlarının üçüncü gününde güzel havanın tadını çıkarıyorlar. Yarışmacılar işlerini neşeli bir şekilde yaparken, Tuncay ise kendisine başka bir eğlence buldu. Dağcılık eğitmeni olan Tuncay manzaranın tadını çıkarmak için çatıya çıktı. Bir süre çatıda vakit geçiren Tuncay ardından evin üzerinde gezinmeye başladı.

Ütopya yarışmacılarından Tezcan'ın ineğin peşine düşerek kovalaması komik anların yaşanmasına sebep oldu.
Ütopya'da komik anlar
Yeni güne başlayan yarışmacılar arasında görev dağılımı yapıldı. Buna göre inekleri gezdirme görevi Tezcan'a düştü ve Tezcan inek ile birlikte komik görüntüler oluşturdu.

Sakal sorununa çözüm Altar'dan geldi.
Erkekler arasında sakal sorunu
Ütopya'da erkek yarışmacıların bir problemi de sakal traşı. Yarışmacılar bu konuda ne yapacaklarını düşünürken Altar bu sorununa hemen bir çözüm buldu. Ahmet, "Papaza döneceğiz." yorumunu yaparken Çağdaş ile Murat da bu sorunu nasıl çözeceklerini kara kara düşünüyorlardı. Bu sırada Altar sessizce makası eline aldı ve saçını ve sakalını hemen kesmeye başladı. Böylece de traş sorununa köklü bir çözüm getirmiş oldu.

Yarışmacılardan Türkan bu ortamda bile makyaj yapmaktan geri durmadı.
Türkan'ın vazgeçilmezi
Yeni dünyalarını kurmaya başlayan yarışmacılar kişisel bakımlarına da itina ile yaklaşıyorlar. Bunların başında Türkan geliyor. Kısıtlı imkanları olsa da bakımlı olmalarının zorunlu olduğunu söyleyen Türkan makyajını yapmayı ihmal etmedi. Yarışmacı bu düşüncesini ise "Kendimizi salmamamız lazım." diyerek dile getirdi.

Havanın yağışlı olduğu zamanlarda çamaşırları kurutmak için yarışmacılar çamaşırlık yapma karar verdiler.
Ütopya'da çamaşır kurutma sistemi
Ütopya'da üretim tüm hızıyla sürüyor. İleriki günlerde havanın yağışlı olacağını düşünen yarışmacılar evin içinde bir çamaşırlık yaparak hem çamaşırları daha kısa sürede kurutmayı hem de çamaşırların ıslanmasını engellemeyi planlıyor.

İneklerden bir tanesinin ipe dolandığını gören Murat ineği ipten kurtarmak için kolları sıvadı.
Murat ineği ipten kurtardı
İnekleri dolaştırmaya çıkaran Murat ineklerden birinin ipe dolandığını görünce kurtarmak için kolları sıvadı. Bıçak yardımıyla ipi keserek ineği kurtaran Murat olası bir sorunu önlemiş oldu.

Gece saatlerinde burnu kanayan Altar Ütopya sakinleri arasında kısa süreli paniğe yol açtı.
Altar korkuttu
Gece saat 04.51' de bütün yarışmacılar uyurken bir anda burnu kanamaya başlayan Altar yarışmacılar arasında kısa süreli paniğe yol açtı. Gamze'den aldığı peçeteyle tampon yapan Altar kanaması durduktan sonra uyumaya devam etti.

Ütopya sakinleri, akşam saatlerinde bahçeye dökülen nohut yemeği yüzünden sert tartışmalar yaşadı.
Ütopya'da krizin adı; NOHUT!
Ütopya'da güne damga vuran konu, Melek'in yaptığı nohut yemeği oldu. Ütopya sakinleri, yarım tabak nohutun bahçeye döküldüğünü görünce büyük bir tartışma başladı.
Nohutu bahçeye kimin döktüğüne dair gizemi çözemeyen Ütopyalılar arasında yoğun tartışmalar yaşandı.
Arda, nohutun dökülmesinin problem olmadığını fakat nohutu dökenin ortaya çıkmamasının ihanet olduğunu söylerken; İnci, bunu yapanla bir daha aynı masaya oturmak istemediğini söyledi.

Ütopya sakinlerinden Türkan, bugün patlattığı mısırları yarışmacılara kendi elleriyle yedirdi.
Türkan'dan mısır jesti
Ütopya'nın becerikli isimlerinden Türkan, mısır patlattı.
Daha sonrasında hazır hale gelen mısırları bir tabağa doldurdu.
Türkan, yarışmadan Kurretülayn ve Özlem'in yanına giderek tabaktaki mısırları onlara kendi elleriyle yedirdi.

Category : , , , , , , , ,

0 yorum